Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantisk musik

Till en romantisk musik dansade du och jag
Min kropp tätt intill din

Fick lust att titta djupt i dina ögon då och då
Jag höll om dig hårt och kysste dig länge

Medan vi dansade bad jag dig att du aldrig ska lämna mig
Nej var ditt svar "jag älskar dig "

Den lugna musiken påminde mig om att du ska åka iväg
Och lämna mig ensam igen
Mina ögon fylldes av tårar
Höll om dig ännu hårdare

Den stora saknaden till dig tar över mig varje gång du åker iväg
Jag väntar på dig med längtan tills vi träffas igen älskling




Fri vers av Blomma 68
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68