Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag kanske antytt tidigare så kan även en blind höna finna ett korn ... :)


Min biografi utifrån ett objektivt perspektiv ...

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-14 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Very nice written! :)
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP