Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mörka stunder kommer mörka tankar.


Döden

Döden är en bättre älskare än livet.
Hon lockar med eviga drömmar,
ingen smärta, ingen sorg.
Döden, den perfekta partnern,
hon som tystar min ensamhet.
Är det dags för det eviga äktenskapet?




Fri vers av Jay S
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-15 00:53



Bookmark and Share


  Ric
Döden kan säkert vara befriande på sätt och vis, men jag tycker att vi hänger kvar här ett tag till iaf.
2017-04-23

  alicja lappalainen VIP
eviga äktenskapet... nej, vi återkommer..
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jay S
Jay S