Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oket "Måste"

Släpp oket Måste

som är förknippat

med alla långhelger

När man är befriad

från detta ok

om vad göra eller äta

så kan man njuta

av helgfriden

som infinner sig

Då är det verkligen helg

Alltså något som är helgat




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-15 05:39



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så rätt har du Valter .Visst släpper vi
alla måsten under denna högtid!

2017-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Vare sig julen eller påsken är helgade eller godkända av Gud.
Men jag håller med dig i sak.
Det verkar som om folk sitter fast i ett grupptryck och är trälar under traditionens tunga ok.
Jesus sade: "Mitt ok är milt och min börda är lätt".
2017-04-15

  Feminaz
Synnerligen fint!
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP