Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en till dålig dikt fylld med äckel


Samtal med krossade speglar, och gråt emot kuddar

Samtal med en spegel;

Människor är som hus
med stora, små
många, få

Hemliga rum

Gråt då
jävla lipsill
Du är inte särskilt vacker när du
rynkar ansiktet sådär
Men vad spelar det för roll
han vill ändå inte ha d i g

Fall då
Ramla din svaga nolla
ingen kommer sakna dig
du är ändå
Lägst stående av allt levande

Du är bara \"KB\"
Knullbar

Spy
fast det spelar ingen roll
Du är redan smutsig
och sådant tvättas aldrig bort

Ta kuken i munnen då!
det är all närhet du är värd
Dela ut din kropp till
lägst bjudande
För du ska inte tro att du är värd mer

Puta med läpparna
såja
Nu ser du iallafall lika billig ut som du är
Har du gått upp i vikt?
Ohmy, nu kommer han verkligen inte vilja
ta i dig
Fan vad äcklig du är
inte konstigt om han skäms för dig
Du ser ju ut som en tågolycka

Du har inget
du är medelmåtta hans blickar kommer aldrig
Se dig på riktigt
Du är bara ett tillfälligt tidsfördriv
i väntan på något bättre
Och tro mig, darling
Vad som helst
Är bättre än du
Vad som helst

du är bara yta, ett knull

-

Samtal med en nergråten kudde;


Fan
måste du vara så avslagen
Som gammal öl

Lam av bakfylla

Jag önskar att jag kunde
flytta en trappa upp och få
Känna mig vacker när du säger att
jag är sötast på festen

Och inte bara undra om allt
är ett enkelt knep för att få
Slita av mig trosorna

Jag önskar att jag kuned sluta
kväva mig själv i kuddarna i väntan på att
Dina andetag ska visa tecken på något som
är äkta
Jag vill strypa all ångest och bara få känna
att jag är mer än luft
Mer än en kropp
Mer än två bröst och
ett trasigt leende

Jag vill veta nu
Är jag mer än ingenting?





Fri vers av unhappyvoices
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-05-22 11:17



Bookmark and Share


  CakeOrDeath
Förlåt för att jag säger det här, det kanske låter elakt men: ge dig. Ta det lugnt. Ingenting blir bättre av paranoia och panik. "Let's not worry until we have to." Du har ingen anledning att se ner på dig själv för du är underbar.

Underbart stark dikt även.
Önskar bara att du inte kände sådär.
2006-05-22

  Jean-Michel Orblin
Du är värd att repekteras
2006-05-22

  kärleksbarn
du är definitivt mer än ingenting!
Julia, du skriver alltid så bra, men nu blir jag orolig!
Tro aldrig att du är värdelös, för det är du inte!

(och vilken fin bild du har!)
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.