Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast vid dig

I det lilla rummet höll han om mig
Han spred sin varma kärlek in i min kropp

Jag kände hur lyckan och glädjen tar över min själ
Varje gång hans läppar möter mina

Mitt i allt tänkte jag på hur fast jag är vid honom
Hur mycket jag behöver honom

Plötsligt föll jag ner på knän och bad honom
Att aldrig lämna mig
Jag höll hård om hans knä ett tag
Mina tårar bad honom att stanna hos mig

Han höll i mina händer och sa
"Kom älskling "
Hans ord gav mig trygghet om att han aldrig lämnar mig
Jag är fast vid honom lika fast jag är vid livet




Fri vers av Blomma 68
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-15 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68