Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första natten


I trädgården
hänger gullregnet
som svarta spetsar
En marshmallow pulserar i elden
Det är första natten
efter ett långt arbete
Du går runt och ser på allt levande
som lyfts ur jorden
Vid husknuten står ett vitt flor av såpnejlikor
Du lutar händerna mot väggen
som om huset skulle falla över dem
Du säger
Jag förnekar inte
jag tror

Ingen hör eller ser
vad du planterat
längst in
i det gudomliga hjärtat




Fri vers (Fri form) av lejoniskogen
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-16 01:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt framfört :)
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

lejoniskogen
lejoniskogen