Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulla Runo



Den här semlan
smakar som en finsk urskog
där kådan droppar från stammarna
ner i den mjuka mossan
Där grädden
vridit sig som en rotvälta
över det sötbittra mandellagret
Tvingat det pudrade florsockret
att ligga still
mellan granarnas frostade barr




Fri vers av lejoniskogen
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-27 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lejoniskogen
lejoniskogen