Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mi vida

Jag bönfaller dig att tala
Men du
håller för öronen
säger att du inte hör
Jag hukar framför dig
skriker
i ditt ansikte
att du är ett as
som fryser ut mig
Du tar tag om mitt huvud
håller fast
vrålar
att du inte står ut

Käraste
jag som älskade
att du var fri




Fri vers av lejoniskogen
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-11 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lejoniskogen
lejoniskogen