Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att så




Gå till landet för att skörda
Det var inte jag som sådde
Marken hade grävts upp
flera år tidigare
Nu låg den öppen
och glänsande
Rik som fett
Du stod och såg på
uppifrån
Sära lagren av jord, sa du
så ska jag visa mitt innersta kön




Fri vers av lejoniskogen
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-24 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lejoniskogen
lejoniskogen