Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalhygge



Du är kung över stenlandskapet
Jag är drottningen
som inte vet
hur drottning är

Döda barn kom ur oss
tomtebloss som släcktes på vägen

I din stam fanns ingen sav att tala om

Allt jag begär
är ett meteoritregn med dig
Dina utsträckta händer
till hjälp
över taggtråden




Fri vers av lejoniskogen
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-21 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lejoniskogen
lejoniskogen