Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grynna i dagen



Ett hav av svallvågor
omsluter kölens mjuka
Roder och mast
att rotera runt
Jag är den dansande spiralen
tillgänglig dygnet runt
Min mjuka kropp är till barnen
som inte har någon kropp
Min mjuka själ är till gosedjuren
som inte har någon själ




Fri vers av lejoniskogen
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-05 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lejoniskogen
lejoniskogen