Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maran


Änglarna
står bakom hyreshuset om kvällen
och väntar på
att jag ska visa mig naken i fönstret
Pressa stjärten
mot rutan
i skenet av en orangefärgad lampa
som alltid är tänd

Det är inte jag
som klär ut mig till maran
och rider ditt ungdomliga kön
Jag bara smygtittar
i en glipa mellan gardinerna




Fri vers av lejoniskogen
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-03 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lejoniskogen
lejoniskogen