Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Det är många

som tror att de går i paletå

medan de i själva verket

är lite för korta i rocken

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2017-04-17 12:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och det är många som tror att de vet allt trots att deras kunskap är extremt begränsad.

2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP