Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Santana

Medan Santana ur radion sänder ut sköna toner
till många miljoner människor så dansar
lika många därtill
För när Santana är på sitt bästa humör då han håller på
och smeker sin gitarr är det svårt att sitta still
Det jag tror i alla fall jag att ingen vill
Så det är bara att hoppa upp och börja dansa och på
tjejernas fötter börja trampa
Tillsammans kan ni ju alltid hålla takten då ni håller på
och stampa
Klack Klack Klack klack
Och efter att musiken har tystnat går ni så sakta hemåt igen
då ni är riktigt trötta i era fötter
För ni hinner knappt innanför dörren innan ni
ramlar i bingen då ni genast släcker lyset och säger god natt
Men innan ni somnar in så tänker ni på Santana
då ni säger högt med ett stort och brett leende på era läppar
Tack Santana Tack
Du har en sån skön stil...

Ken Cassel
18/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-18 02:07



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Santana har förstört många bra låtar :(
2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel