Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det något finare, något underbarare än att känna en älskads andetag vid din hals?


Vid din hals

Ett andetag vid din hals.
Nästan som en flämtning.
Kanske återhållet.
Kanske som ett tyst glädjeskri.

Andetaget fortplantar sig.
Smälter vår i dina förfrusna ådror.
Rännilar leker längs din kropp
och skapar lusta.

Lustan river i din själ.
Som ett stön fortplantar den sig.
Först tveksamt.
Sen övertygande som en orkan.

När lustan har stillats
finns andetaget där igen.
Vid din hals.
Stilla som en skymning.




Fri vers (Fri form) av Dameofspade
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-18 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dameofspade
Dameofspade