Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självmords-hots-statistik till Försäkringskassan : 2008: 19 st. , 2011: 599 st. , 2016: 872 st. , Vi vet alla vad "Alliansen" började med 2008 och vad "S" fortsatt med utan åtgärd ... Personligen vet jag om 4 döda p.g.a. detta .... (Terror ?)


Sveriges politiker leker filmstjärnor

 

Trasiga byxor
slipar många självmordsyxor
Politikerna låtsas
att problemen ska lösas

Men längst ner
blir bara självmorden fler
Ingenting händer
när TV-rutan inte sänder

Men med TV:n på flyger de upp
kacklar om empati som en tupp
Låtsas att de bryr sig
om oskyldiga på olyckans stig

Hoppas på röster
när de tröstar
Men när TV-rutan slocknar
struntar de i att självmorden ökar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-18 18:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-04-26

    ej medlem längre
Den nakna sanningen om falskheten bakom de tomma fasaderna!
Allas lika värde är bara tomma ord!!!
2017-04-19

    ej medlem längre
Alla dessa hundratals i självmordsstatistiken var våra medmänniskor med samma rätt till livet, glömda, utkastade och fråntagna sitt människovärde. Politikerna har många liv på sitt samvete.

2017-04-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP