Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruna lockar

Bruna lockar jag vet vad du vill
Förvirrade långa ben vandrar i en skog
Opersonligt attraktiv
Förvånansvärt dum jag kan inte få nog
Försov dig igen
Ropa desperat om du vill förnedra dig själv
Bruna lockar du är inte speciell
Vi kan mötas i en duell om du insisterar
Uteblivet motstånd konkurrerar med charm
Skrattar åt ett faktum du kommer aldrig få mig
Bruna lockar du kommer aldrig att förstå mig




Fri vers av Linnea Roslund Erlandsson
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-18 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Roslund Erlandsson
Linnea Roslund Erlandsson