Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta in i mina ögon

och säg mig vad du ser
För förhoppningsvis ska du nu kunna se rätt ner i min själ
Den person som är jag
För kan du inte det, så måste det bara vara något fel
Hoppas då att du bara ska kunna dyka ner på djupet där
och hjälpa mig att rätta till det
För det är ju inget kul om alla går och tycker att jag
är konstig helt sned och skev
För det vet jag ju inte om jag orkar att leva med
För är det så, lämna mig då, bara helt ifred…

Titta in i mina ögon!

Ken Cassel
19/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-18 23:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bäst när man kan vara sig själv...
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel