Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adhd-kärlek och dess motsats



de som älskar mest
sviker mest

tacka vet jag det lågmälda
det tysta
det man tvivlar på
från första stund

inget behov
av att tro
av att veta
vem den andra är

att smyga sig fram
till något




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-19 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP