Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag skakar på mitt huvud

så kan jag känna hur ödsligt ensamt och tomt det är
där uppe
Bara några små grå som håller på och slåss med varann
och så
Vilket ger mig huvudbry
För varje gång som jag skakar på mitt huvud vill jag helst
av allt ifrån detta sorgliga ställe bara fly ner
till nästa by för att träffa på Py
Hon som jag har ett gott öga till
Hon som alltid får min jobbiga ensamhet att försvinna
Hon som alltid får mig att vakna upp och känna mig kry
Py som även är duktig på att sy
Men jag känner att om jag skakar på mitt huvud en gång till
kommer jag med all säkerhet bara att spy
Så jag låter bli
I alla fall för stunden…

När jag skakar på mitt huvud!

Ken Cassel
20/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-20 13:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt med ensamhet...vi behöver andra att umgås med...en lite vemodig text...
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel