Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blott en nattlig eftertanke ... Publicerad tidigare i september 2005


Nej

- Eftersom du kommer att blåsa mig
blåser jag dig, säger du uppriktigt ...

... och ser innerligt förebrående sårad ut
när jag säger Nej ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-20 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP