Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattligt ordmissbruk för att stilla längtan efter det lilla allra väsentligaste jag åter söker i mitt liv ... Publicerad här tidigare i december 2005


Närvaron av din frånvaro

Ibland
från och till

långt i fjärran
likväl allt för ofta
tätt, tätt nära intill

saknaden
mig vägrar lämna vill

Smärtsamma uppvaknanden

inte i tom ödslig ensamhet

blott bara intimt kännbart
om än sublimt brännbart

i en verklighet
fylld av närvaron
av din totala frånvaro

Försöker somna om
en liten stund till

vill få drömma om dig
bara lite, lite till

för att lättare kunna känna igen dig
när du väl till mig komma vill

Vet att tålamod en dygd är
dock ej prioriterad för mig
när mitt allra största begär
bara är att få veta vem du är ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-21 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP