Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förflugna ord på vägen hem från skolan med min lilla dotter . Publicerad här tidigare i januari 2006. Ps: min lilla dotter fyller 23 till hösten ... :Ds


Min älskade lilla tjej

Min lilla tjej
älskar mandariner,
clementiner och förståss mig ...

Själv säger hon sig vara
en riktig mandarinoman!

Hon är bara så där alldeles
totalt vad en pappa som mig
någonsin kan önska sig!

Klyftig är hon också ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-04-22 01:02



Bookmark and Share


    Orkiden
Tankar som är silkeslena från en pappas stolta hjärta till sin finaste klyftiga hjärte tös.....
Fint...
2017-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Man får vara tacksam för det man har och ge all uppskattning man kan...go text...
2017-04-22

    Nisse med kavajen
Var glad att du har henne. Det är du!
2017-04-22

  DavidM VIP
Fina rader.
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP