Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade redan skapat en liknande med Snö, ifall någon nu skulle längta tillbaks till sådan : https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1931809


Sand 2 : över varenda vrå



sand under solen
sand över ben
sand på ett hårstrå
sand ur var sten


sand utpå landet
sand ini stan
sand längsmed Sverige
sand alltmer van


sand där i drömmen
sand över golv
sand under täcket
sand efter tolv


sand vid lucia
sand framåt påsk
sand i sin låda
sand kom som post


sand på spanjorska
sand gjord till slott
sand emot vindar
sand har bestått


sand mellan händer
sand på var rad
sand mellan tänder
sand som choklad


sang Barbra Streisand
and Sandie Shaw
Bacharach's Sundance
goldburned rode horse
ran over Springfield
Raindrops they saw
cross San Diego
Dionne Simone


sand mitt i sanden
sand som chimär
sand såsom sanning
sand inte här


sand genom snöfall
sand under noll
sand över vattnet
sand alla håll


sand intill anden
sand över struts
sand kring flamingo
flink undulat?!
sand under hund


sand bortom Pluto
sand längs Androm...
sand kvar på Tellus
sand i komet


sand bredvid badstrand
sand med finess
sand på ett SIM-kort
send sms


sand i det sista
sand ännu glas
sand i en vända
sten går i kras

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-22 22:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Sannerligen innehållsrikt. Jag brukar försöka samla sand från alla ställen jag varit på...jaa inte NY men ställen där det finns sand. Har vaser och krukor med sand lite här och var.

Gillade din sand på ett SIM-kort. hahaha Jaa hela den strofen är underbar. Tänk om man kunde skicka sand-sms???
2017-04-23

  Nanna X
Den sandiga Österlensommaren, snart är det dags igen ; )
2017-04-23

  lodjuret/seglare VIP
'Brun och ljus till färgen, öken så långt jag ser, hägring in i märgen, lockande o älskad som halm och ler.'
2017-04-23

  objekt3
skugga*
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP