Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad här tidigare i januari 2006


Mångfald eller enfald

Pluraliseringen
sprider sig
singulärt

liksom

Kärleken
alltmer belyser
närvaron av sin frånvaro

Funderar
undrar och begrundar
varför

det inte är bara jag
som fryser




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-22 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP