Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

Ännu en gång befann jag mig i hans armar
I vår kärleks skog

Medan vi njöt av varandras närhet
Hörde vi hur haglen slog mot bilrutan

En ny känsla , en ny upplevelse
Men samma sköna famn och samma kärleksfulla kyssar

Inom mig önskade jag att det haglade och regnade mer
Inom mig bad jag honom om mer värme och kärlek

Känslan att vara i vår kärleks skog med dig ger mig alltid
En magisk speciell lycka

Den lyckan finner jag bara med dig min älskade







Fri vers av Blomma 68
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-22 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68