Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina hjärtslag

Du tog mig i din famn
Doftade på och smekte mitt hår

Jag hörde dina hjärtslag medan du höll mig tätare intill din bröstkorg
Jag frågade dig vad dina hjärtslag säger
Dem säger:
Jag älskar dig
Jag älskar dig
Jag älskar dig var ditt svar





Fri vers av Blomma 68
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-22 21:10



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så rar dikt om den fina kärleken mellan två älskande
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68