Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entomologi

På skymningspromenaden,
då den nyckfulla vinden
pinat sina sista par öron,
söka jag artbestämma
och katalogisera
de tusentals ting
som krälar kring i hjärnbarken.




Fri vers av Niklas Eriksson
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-23 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson