Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vägar kan vara lite av varje


vägar

Att söka vägar
att söka vattenvägar
mellan sydhallands rev
eller bohusläns grynnor

Att söka vägar
att söka livsvägar
i känslosamhetenens
och sensualismens oro

Fullriggaren som kämpar
sin dödsdans
med upprivna
bottenplåtar

Människan som hänger
sig krampaktigt fast
medans livsbotten öppnat
det svarta hålet.




Fri vers av tom boreland
Läst 835 gånger
Publicerad 2006-05-22 17:18

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Oj. den här gick raka vägen in i hjärtat , Berör mig djupt
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland