Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vädja till dig

Längtan efter dig gör mig svag
Och vilse i tankarna

Längtan efter dig gör att jag saknar din närvaro hos mig
När min längtan bli så stark , blir jag så ledsen

Jag vädjar till dig att få lite av din närhet
När jag känner att jag har starkt behov av den

Mina tårar faller och får ingen känsla i själen
När du inte är i min närhet när jag behöver dig
Snälla jag längtar efter dig




Fri vers av Blomma 68
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 10:56



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fint skrivet om längtan . Bra uttryckt.
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68