Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in din ande

Andas in din ande
när du sover tungt under slutna ögonlock
För varje andetag fyller du mitt hjärta och min själ
Håller andan en stund och låter hjärtat pumpa ut dig genom min kropp
Känner värmen från dig sprida sig i mig
Lägger min hand mot ditt bröst
och låter dig ta emot den kärlek
du ger





Fri vers av Me-linda VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-24 19:13



Bookmark and Share


  in effigie VIP
varm...och nära...
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP