Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hårt man än håller så glider livet igenom

 

Det som inte fick hända, hände 

Efter en veckas tystnad och ovisshet

Lämnade meningen med allt

tomhet och kaos bakom sig

 

alla tar sig för bröstet

syret letar sig fram i alldeles för trånga gångar

skapar yrsel, disorientering

illamående och en närvaro av något skrämmande 

 

Vi sträcker omedvetet ut våra armar

fångar och drar intill...

hårt... hårt håller vi fast

En förvirrad ångest som låser vår avkomma

till vårt bröst 

 

Det ofattbara hände

 

och nu lyser en stjärna till på himlavalvet inatt

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-24 20:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och närvarande
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya