Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslappning

Jag blundade till musiken för att slappna av
Dig tänkte jag på första stunden jag blundade

I mina tankar tog du mig till din kärleks fantasi värld
Jag kände dina kyssar på mina läppar
Dina sköna smek på min kropp

Musiken fortsatt att spela medan du fortsatt att fånga mina tankar
Mina fantasier tog mig till vår kärleks skog
Till ställen du och jag har upplevt härliga oförglömliga stunder

Jag kände hur du ägde hela mig
Mina tankar , mitt hjärta , min själ och min kropp

Musiken närmade sig slutet
Jag vägrade att öppna ögonen för jag visste
Att jag kommer inte att hitta dig nära mig om jag öppnar dem
Och ville fortsätta att fantisera om dig för evigt




Fri vers av Blomma 68
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-24 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så skönt att rent fysiskt få uppleva kärleksfantasins sköna drömmar!
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68