Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse att politikerna mördar fler än terroristerna

 

Vi gör verkligheten verkligare
om vi låser upp vår empatiska själ
Tillåter den växa sig starkare
utan undanflykter av egoistiska skäl
Röstar bort våra politiska påverkare
som till våra mest utsatta vill säga farväl

Lär dem att enda gången
de ska titta ner på de som faller
Är när de hör den empatiska sången
om att hjälpa dem upp på fötter
Det absolut finaste i den här kråksången
är att de elakaste jävlarna får ekonomiskt nervdaller

Då kan ni se deras rätta ansikte
förstå deras oärliga avsikter
Ställa in ert kikarsikte
på alla de som undviker rikemanskonflikter
Då kan Sverige åter bli sig likt
som det var tidigare innan Palme blev ett lik




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-24 23:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-04-26

    ej medlem längre
Politikerna bär skulden till många människors lidande och död, medan de själva utan betänkligheter ökar sina rikedomar på bekostnad av de svagaste!
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP