Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1983 hände det mycket ... Publicerad här tidigare i januari 2006


- ... men ändå inte?

"Dikt och lögn"
- men vackra ögon ...

Dålig stil
- men med vacker hållning ...

Talar strunt - lovar mycket
håller tunt
- men menar väl
och undrar lite förundrat
varför jag tar farväl ...

Hugg och slag
- men sällsamt mjuka ...
Rå och kylig
- men på ett ljummet sätt ...
Allt känns fel
- men är likväl rätt ...

Älskar ingen
- men ändå alla och envar ...
Undrar sedan så där alldeles förvånat
varför jag ej vågar stanna kvar ...

Rädd för framsteg
- likväl fylld utav förväntningar ...
Rädd för att våga
- men skrämd av ensamheten ...
Rädd för att fråga
- men än mer oroad
för att få ett svar ...

Rädd för blotta tanken
- men vill samtidigt att jag
håller öppet på flanken ...

Vill ej
- men är samtidigt rädd
för att någon ska lyckas med att
ta mig ifrån dig ...

Blyg och sårbar
- men tar ingen hänsyn ...
Oskyldig och tillbakadragen
- men tar för dig
när du tror att ingen ser på ...

Talangfylld och missförstådd!
Men glömmer
att det i slutändan ändå alltid
bekommer på dig själv
hur det blir ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-25 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP