Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det otänkbara


Tänka tanken

Att tänka tanken
Är olidligt
Det skulle jag aldrig klara av
Säger jag till mig själv
Jag tänker tanken jämt
För jag är rädd för den
Att tänka tanken är som ett trubbigt knivblad i magen
En hård spark i solar plexus
Men då det händer
Så är det inte i närheten så svindlande svidande svårt
Som tanken var
För nu är det verklighet
Och även om det smärtar
Så vänjer en sig vid allt
Som är verklighet




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-25 19:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så starkt och bra
2017-04-27

    Andiie
Alltså du...
är grym!

"Och även om det smärtar
Så vänjer en sig vid allt
Som är verklighet"
2017-04-25

  Pivis
Jag älskar den här dikten! Den talar verkligen till mig. Mycket bra skrivet <3
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén