Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI

VI bor i samma stad
men långt från varann
VI bor i samma land
men talar inte samma språk
VI bor i samma stad
men har aldrig mötts
VI bor i samma hus
men känner ej varann
Jag är ett Du är ett
men VI blir aldrig ett




Övriga genrer av stanton
Läst 137 gånger
Publicerad 2017-04-26 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton