Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falsk matematik

Samtidigt som summan
av det ena och det andra
kan bli det tredje
kan också skillnaden mellan dessa
vara detsamma
medan däremot summan
av kardemumman
kan bli helt annorlunda
och utav denna mall
görs prognoser och kalkyler
som med sådan matematik
allt som oftast givetvis
blir helt fel




Övriga genrer av stanton
Läst 158 gånger
Publicerad 2017-04-26 10:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En låt med Peps också.
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

stanton