Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuret

Människan är allt ett
bra löjligt djur
lever på lögner och
hoppas på tur
vissa har mer än dom behöver
andra får ingenting över
en del som alltid roffar och tar
men det finns också dom
som har ödmjukheten kvar
som har kärlek till svar
istället för klöver




Övriga genrer av stanton
Läst 147 gånger
Publicerad 2017-04-26 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stanton