Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2012


Tussilago

 

Efter en utdragen längtan

tinas frusna vinterhjärtan

I fjolårsgräset strålar

en anspråkslös gyllene ört




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2017-04-26 14:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint tussilago <3
2017-12-05

  i af apa
en liten sol som möter en större. fin liten text!
2017-07-20

  Ingrid Trolle
En fin dikt om den
lilla anspråkslösa
Tussilagon, som
får oss att känna
vårens antåg.
2017-04-28

  Heikki Hellman
Små gula fläckar tittar fram, gluttar bland gräset och döda blad, tussilagor väcker till liv, våren blir gul!
2017-04-28

  Salvation Pepper
Fint!
2017-04-27

  Alysse VIP
Så söt liten dikt om vårens
ljuvliga små solar på marken
som får livslusten att öka
då man blir varm i hjärtat
av att se dem dyka upp
2017-04-26

    ej medlem längre
Ja den vackraste, kanske man tycker för att det är bland de första efter en lång vinter.
Fin dikt!
2017-04-26

    ej medlem längre
Den vackraste av dem alla!
2017-04-26

  Änglaögon
Härlig vårstämning i dina fina rader.
2017-04-26

  Lena K Nilsson VIP
Fint om dessa vägkantens små solar!
2017-04-26

    Dan Myrbeck
Så fin! Men - av namnet att döma - borde den komma fort:

Tuss-il-ago

2017-04-26

  ULJO
Ett vårens underverk. När den kommer är våren här
2017-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Så enkel men så underbar.
Den välkomnar våren.
En lite budbärare.
2017-04-26

  Marita Ohlquist VIP
De lyser som små solar i ögon känsliga för vårtecken!
2017-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP