Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skalenligt, lätt förstorat

På den innersta väggen
tecknar skräckens ficklampa
mitt konturfasta porträtt.
Skalenligt, lätt förstorat.
Såsom skräcken alltid ter sig.




Fri vers (Fri form) av Niklas Eriksson
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-26 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson