Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett rött rum i en annan stad, i ett annat land, i en annan världsdel


Rött

Rummet är litet
Med två enkelsängar
Vi klämmer in oss på 90 cm natt efter natt
Ligger tätt tätt intill
Sandigt golv och sandig säng
Ibland ligger vi kvar på dagarna
När den gassande hettan utanför
Ändå är för varm
Det finns orangea gardiner som vi drar för fönstren
När solen lyser på dem blir hela rummet rött
Bäddar in oss i ett varmt mjukt töcken
Din nakna hud skimrande i rött
Röda (men egentligen vita) lakan
Röda skuggor över ditt ansikte
Röda händer över brännhet kropp
Röda känslor
Rött pumpande blod under din hud




Fri vers (Fri form) av Anna Elina Julia Ulén
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-27 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
är det i marocko?
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén