Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mig, om att känna så mycket mer än vad som får plats inuti


Självporträtt

Vajande
Vinande
Välvande
Vag
Upp och ned
Jag är stark
Jag är svag
Glittrande
Grinande
Grubblande
Glad
Fram och tillbaks
Storm och kaskad
Trevande
Tvivlande
Törstande
Tyst
Allt eller noll
Vill skrika högt
Säger inte ett knyst




Bunden vers (Rim) av Anna Elina Julia Ulén
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-27 21:51



Bookmark and Share


  mickech
Bra formulerat, känns igen!
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén