Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bastueld och tranhimmel

 

Från bastuns eld

till sjöns djup

är bara fem trappsteg

ner i det okända

 

och vägen upp

en himmel

med den grå tranan

på väg mot åkrarna




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-28 08:45



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vägen upp ur det okända, som i Jarl Hemmers Spegling där bilden är ett reningsdop, här dock dopp - magiska rader Du ger
2017-04-29

  Sidenvind
Jag får känslan av att fortsätta upp ovanför tranorna och vidare ut i kosmos av någon anledning, en känsla av oändlighet.
2017-04-28

  soligajag_1 VIP
Den känslan som du förmedlar i din poesi finns där när jag kliver ut från bastun
på landet, där det kvittras utav fågelliv.
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP