Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

I mitt hjärta bor du
I mina tankar lever du

Tanken på att du finns i mitt liv
Att du älskar mig djupt
Ger mitt liv en magisk härlig känsla
Och min själ trygghet och ro

Din plats i mitt hjärta får ingen ta
Du är mitt liv
Du är allt




Fri vers av Blomma 68
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-28 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomma 68
Blomma 68