Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

Slår för dig min älskling
och våra barn jag älskar er så
jag är så lycklig som har er i mitt liv
måste få skriva om min stora
kärlek i mitt liv och det är
du min underbara make

Vi firar nu i år våran andra
brölloppsdag jag är lika
förälskad i dig nu som
när vi upp till altaret gick
hand i hand då vi sa ja
till våran underbara kärlek
vi har tillvarandra

Även ni barn har ett speciell
plats i mitt hjärta även ni
mina bonusbarn jag älskar
er så mycket som ett
modershjärta skall göra

Tack min underbara familj
som man får så mycket
kärlek av er får jag är
en lycklig maka och mor
som går stadigt fram
i kärlekens rus




Fri vers av Ann-christin
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-05-22 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin