Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte vilja visa, om att inte belasta omvärlden


Min lugg

Jag har en lugg
Som hänger ned över mina ögon
Som en trasslig rullgardin
Jag har en lugg
Som döljer
Ilskna tårar
Rödgråtna ögon
Jag har en lugg
Som jag gömmer
Mig själv bakom
Så att alla slipper se
Alla mina tårar




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-28 21:39



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Javisst, ibland använder jag solglasögon så.
2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén