Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte vilja vara sin ångest


Ta över mig

Jag är rädd
För att det ska
Ta över mig

Jag är rädd
För att det ska
Dränka den jag är

Rädd för att bli
Cynisk
Kall
Instängd
För att jag inte
Orkar bära
Allt det där
Allt som jag är

Jag är rädd
För att förfrysa

Jag är rädd
För att fastna
Mitt i ett steg

Rädd för att bli
Krossad
Stum
Tystad
För att jag inte sa något
Bara teg
Bara var feg




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-28 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén