Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i gryningen

 

Gryningselden

tänder björktoppen

 

slungar skuggor

för att jaga hästarna

 

får nattens kläder

att falla

 

 

Ur ingenstans

hörs stillheten

 

när morgonkaffet

doftar frukost

 

och tranorna vakar

över frusna ängar

 

 

Dags nu

och tankarna flyger

 

till vännen

långt borta

 

och alltid

så nära




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-30 06:05



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ur ingenstans hörs stillheten
och tranströmer nickar lite förstrött
2017-04-30

  Per Rydberg
Instämmer med föregående!
2017-04-30

  Mona M
Tycker om!
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP